Mérés / adagok - mérleg nélkül
Kellemetlen lehet, ha a konyhai mérlegünk tönkremegy, esetleg épp lemerül az elem benne, amikor sütni szeretnénk (vagy még nem sikerült beszerezni egyet).
Kellemetlen lehet, ha a konyhai mérlegünk tönkremegy, esetleg épp lemerül az elem benne, amikor sütni szeretnénk (vagy még nem sikerült beszerezni egyet).
A húsleves sok családban a vasárnapi menü elmaradhatatlan része. Kis odafigyeléssel gyönyörű, tiszta levest készíthetünk.
Ehhez íme néhány tanács, ötlet!
Húsadagok/fő:
Csont nélküli húsból - 10-15 dkg
Csontos húsból - 15-20 dkg
Gulyásnak, vagdaltnak - 8-10 dkg
Halból - 25-30 dkg
Leggazdaságosabb a darált húsból készült étel, leggazdaságtalanabbak a sült húsok.