Ajánló

Habarás készítése

 

Tejfölös vagy tejszínes habarást elég sok ételhez kell készíteni. Találtam erre a célra egy műanyag eszközt, mellyel könnyen készíthetünk csomómentes habarást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegyünk az edény aljára pár kanál tejfölt, vagy tejszínt.

Erre tegyük a szükséges liszt mennyiséget.

Öntsünk rá 1-2 dl vizet.

Tegyük rá a szűrőt.

Csavarjuk fel a tetejét és nyomjuk a lyukra a kupakot.

Rázzuk jól össze a benne lévő anyagokat.

A kupakot levéve könnyen kiönthető a teljesen sima állagú habarás. Nyugodtam öntsük mindjárt a lábosba, fazékba, ott keverjük, ahova öntjük. (Csak a bemutatás kedvéért öntöttem egy pohárba.)